Etiketter

torsdag 1 september 2011

persongranskning Sovay

Sovay är 17 år och hon bor i Compton, England. Hon är rik och har betjänter, hennes mamma är död så hon har sin pappa och bror kvar. Hennes bror är 20 år och studerar i Oxford. Sovay värkar vara modig för hon rånar fast hon vet vad som kan hända med henne om hon åker fast. Hon gillar inte att se sig själv på porträtt men hon gillar att klä ut sig till man och låsas vara stråtrövaren Kapten Flamma. Hon hade en pojkvän som var otrogen mot henne, men nu är dom fiende. Hon vill till och döda honom. Hennes f d fästman, James, tycker att hennes pappa har väldigt radikala idéer och därför ska sättas i fängelse.

1 kommentar:

  1. Jag tycker att din lay-out ger väldigt lite utrymme för det som är viktigast, dina inlägg. Ändra! Ha bara "andra saker" i högermarginalen och endast en spalt med "andra saker".

    Du har fått med det väsentligaste om Sovay.

    Du har ett gott språk men bör KONTROLLÄSA för att undvika onödiga fel som t ex bortglömda ord, "Hon vill till och döda honom". Ibland har du glömt ändelser; "nu är dom fiende" och ett stavfel; det ska vara "verkar".

    SvaraRadera